Du er landet på Toiletpapirholder.dk, det helt rigtige sted at finde Bloomingville toiletpapir. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bloomingville toiletpapir tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: BLOOMINGVILLE Jussi Toiletpapir Holder, Natur, Banana Leaf, D17xH46 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mostersskur.dk.

Her kan “BLOOMINGVILLE Jussi Toiletpapir Holder, Natur, Banana Leaf, D17xH46 cm” fås til 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: Dia: 17, H: 46 cm. Materiale: Bananblade, bomuldssnor Bloomingville har designet denne skønne holder til toiletpapir.
Toiletpapirholderen, Jussie, er lavet af bananblade, der har en flot lys naturfarve, og så er der et fedt mønster hele vejen rund…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Bloomingville – Timmi Toiletpapir Holder

  • Dagens pris: 749,- kr.
  • Fundet hos Likehome.dk
  • Mærke: Bloomingville

Sidste produkt på vores liste er Bloomingville – Timmi Toiletpapir Holder som vi har fundet til 749,- hos Likehome.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Her ses Timmi, Toiletpapirholder, Bankuansk græs fra Timmi-serien fra brandet Bloomingville….

Se hos Likehome.dk ❯❯

Dyreste Bloomingville Toiletpapir på listen er Bloomingville – Timmi Toiletpapir Holder fra Likehome.dk med en pris på 749.00. Billigste udvalgte Toiletpapir er BLOOMINGVILLE Jussi Toiletpapir Holder, Natur, Banana Leaf, D17xH46 cm som du kan købe for 499.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 250 kr.
Ovenstående Bloomingville Toiletpapir data og priser er hentet fra 2 butikker (Mostersskur.dk, Likehome.dk). Alle Bloomingville Toiletpapir tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Toiletpapir guides:

Fandt du ikke det rigtige Toiletpapir blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Toiletpapir: