Du er landet på Toiletpapirholder.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL toiletpapir. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL toiletpapir tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL 2-lags toiletpapir med præget mønster 128 ruller 250 ark

  • Dagens pris: 430,20 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL 2-lags toiletpapir med præget mønster 128 ruller 250 ark som vi har fundet til 430,20 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Vores toiletpapir er blødt, stærkt og meget absorberende og giver brugeren den perfekte kombination af kvalitet, ydelse og værdi.
Toiletpapiret er ideelt til både privat og erhvervsmæssig brug.
Det kan bruges som toiletpapirrulle og i den matchende æske….

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL toiletpapir i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL toiletpapir:

Dyreste vidaXL Toiletpapir på listen er vidaXL 2-lags toiletpapir med præget mønster 128 ruller 250 ark fra Hjemmets med en pris på 430.20. Billigste udvalgte Toiletpapir er vidaXL 2-lags toiletpapir med præget mønster 128 ruller 250 ark som du kan købe for 430.20 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Toiletpapir vi har fundet koster i gennemsnit 430.2 kr.
Ovenstående vidaXL Toiletpapir data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Toiletpapir tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Toiletpapir guides:

Fandt du ikke det rigtige Toiletpapir blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Toiletpapir: